top of page

The Full Story

image002 (1).png

ZENLI is het eerste Zweedse merk dat padelkleding exclusief voor vrouwen ontwerpt. ZENLI werd in het vroege voorjaar van 2019 opgericht door Paula Lillo en Zenzi Brydolf. Verenigd in hun passie voor de sport; competitief, uitdagend en toch verrassend sociaal, een idee was geboren. Om stijlvolle en comfortabele padelkleding voor dames van hoge kwaliteit te creëren voor zowel op als naast de baan.

Schermafbeelding 2022-01-29 om 07.33.59.png

CONCIOUS DESIGN

Met minimalistisch design creëren ze tijdloze kledingstukken voor de moderne en bewuste vrouw die waarde hecht aan comfort, kwaliteit en stijl. 

Bij ZENLI geloven ze in het verenigen van vrouwen en hun visie is om vrouwen in staat te stellen samen te komen in de passie voor sport.

THE ZENLI WOMAN

De typische ZENLI woman is een moderne en bewuste vrouw tussen 30 – 55 jaar die comfort, kwaliteit en design hoog in het vaandel heeft staan. Ze is een toegewijde en gepassioneerde padelspeelster die houdt van de sociale kant van de sport en ervan geniet om in stijl de baan op te gaan. Padel is tegenwoordig de snelst groeiende sportcategorie voor vrouwen in België en daar vinden we onze ZENLI-consument die op zoek is naar hoogwaardige padelkleding. Het minimalistische en duurzame ontwerp met focus op comfort, kwaliteit en intelligente, maar discrete, functionele oplossingen, spreekt de ZENLI-vrouw aan. Ze vindt het geweldig dat deze kledingstukken zijn ontworpen voor een stijlvolle en geklede look op en naast de padelbaan.

Schermafbeelding 2022-01-29 om 07.36.27.png
bottom of page